Åpningstider:

Mandag - fredag  10-17
Torsdag               10-18
Lørdag                10-14


Frakt og kostnader
Har vi har varen på lager vil pakken som oftest sendes dagen etter at ordren er mottatt av oss. Merk at dette ikke gjelder i helgene.

Hvis varen må bestilles, eller er på vei inn til lager, vil du bli kontaktet med nærmere opplysninger om dette. Vi gjør alltid vårt ytterste for at du skal få varen din så raskt som mulig. Da alle pakker sendes med Posten eller Norgesfrakt tar vi ikke ansvar for hindringer de måtte oppleve i forbindelse med levering.

Vi leverer varer i Norge.

Fraktpriser
Forsendelser under kr. 2.000,- kr.200,-.
Forsendelser over kr. 2.000,- gratis.

Bytte av varer
Du betaler porto for å sende varen til oss. Vi betaler porto på varen fra oss til deg.

VI GJØR OPPMERKSOM PÅ AT ALLE VARER SOM SKAL BYTTES MÅ VÆRE UBRUKT.

Angrefrist og retur
Produktfeil og/eller feil levering av produkt:
Dersom du angrer kjøpet eller ønsker å bytte, betaler du kun returporto. Du har 14 dagers angrefrist. Dersom returen skyldes feil eller mangler ved varen, refunderer vi dine utgifter. Nye varer blir sendt omkostningsfritt.

Retur av produkter:
Varen må pakkes forsvarlig.

Angrerett og uavhentede pakker:
Under finner du noen viktige utdrag fra angrerettloven.

- Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av
  firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.(jf Angrerettloven
  § 6, punkt e)
- Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme
  stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende
  omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)
- Returkostnadene bæres av forbrukeren, så sant vi ikke har sendt deg feil vare (jf.
  Angrerettloven § 15 første ledd).
- Dersom du velger å benytte deg av din rett til å angre på et kjøp, så bruker du vedlagt
  skjema som er med i pakken.

Du kan også ta kontakt med oss på mail post@heimtex.no for å få tilsendt nytt skjema.

Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker, kan du kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke. Internettadresse: http://www.forbrukerradet.no

Personopplysninger
For å handle i vår nettbutikk må du registrere deg som kunde på våre sider. Da lagres din personlige informasjon (ikke betalingsinformasjon), slik at du slipper å skrive inn dette ved neste handel. Opplysningene dine blir kryptert og oppbevart så lenge det er hensiktsmessig for vår kundeoppfølging, minimum ut garanti- og reklamasjonstiden.

www.heimtex.no videresender eller selger ikke personopplysninger til tredjepart. Du vil ikke få e-post fra oss med mindre du aktivt gir oss ditt samtykke til dette. Du kan når som helst be om å bli slettet fra kundekartoteket ved å gi oss beskjed pr. telefon, telefaks eller e-post.

 

Betaling med Visa og Mastercard
Betaling med kredittkort er trygt og enkelt. Du taster inn kredittkortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CVV2) og kan deretter vente på leveringen. Vi samarbeider tett med VISA og Mastercard for å sørge for en kjapp prosessering av din kredittkortinformasjon og alt foregår i meget sikre former med vår kryptering. Ingen får fysisk se ditt kredittkortnummer gjennom hele betalingsprosessen.

Når du legger en ordre hos oss med ditt kredittkort blir det gjort en autorisasjon på kredittkortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn Heimtex AS så lenge ordren eksisterer.

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (innen 2-4 "bankdager"). Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kredittkort til oss. Vi samarbeider med Teller fordi vi ønsker å tilby det sikreste og enkleste system som er tilgjengelig.

Velger du ikke kort som betalingsmåte blir varen sendt i oppkrav.
Uavhentede pakker vil bli belastet et gebyr for å dekke våre utlegg.

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m.